Редактор: e-mail: Снимка: Булфото, архивЖурналистът и бивш политик Николай Бареков разкри, че

...
Редактор: e-mail: Снимка: Булфото, архивЖурналистът и бивш политик Николай Бареков разкри, че
Коментари Харесай

Бареков: Поне четири пъти са ме подслушвали. В България всеки на власт подслушва безконтролно

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Булфото, списък

Журналистът и някогашен политик Николай Бареков разкри, че през годините е бил подслушван най-малко четири пъти. Първият е през 2001 година, а последният - неотдавна, защото е бил цивилен деятел.

Постът му във фейсбук идва като коментар за последните разкрития на Бойко Рашков, че са били подслушвани политици у нас.

" Подслушван съм в една група с военачалник Атанасов през 2001 като публицист от ТВ Европа, през 2008 от Тройната коалиция и ДАНС като публицист от БТВ (незаконно, дори Т. Дончева беше нахлула в ДАНС да проверява и ги хвана по бели гащи), през 2013-14 цялото управление на ББЦ бяхме послушвани от особено оборудваните “кетчъри ” на Цветанов и кабинета “Орешарски ”(виждал съм разпечатки), неотдавна отново ме бяха закачили нелегално, тъй като съм цивилен деятел. В България всеки на власт подслушва безотговорно. Проблемът е сериозен и не е единствено в неспазване на законите и в зле скалъпената уредба на подслушване в институциите. Тук има паралелна страна. Нещо като формалната, единствено че частна. Съдът и правораздаването  не играят никаква роля в нея ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР